31

(11 replies, posted in Bende Haemers)

De basis van hun activiteit blijft prostitutie. Hiervoor vertrouwen deze "peetvaders" op jonge mensen met lange tanden. De bekendste blijft Messaoud Hala. Hij en zijn team houden de prostituees in Lille met ijzeren vuist vast. Onze dossiers identificeren dan ongeveer 200 die in drie ploegen op de trottoirs van de stad werken. De kleine pooiers kunnen hun beschermelingen niet naar de "turbin" sturen zonder Hala's toestemming. Plots wordt de tijd gekenmerkt door het verrekenen van allerlei soorten scores. Marcello Brigadi, bijvoorbeeld, werd in 1976 doodgeschoten omdat hij door de gemeenschap werd verdacht van "zwaaien" naar de politie. Hij werd neergeschoten door een Lyonnais en een Marseillais die was besteld door een bar-eigenaar die toen in de gevangenis zat.

Het Hala-team viel in 1978. Tijdens de arrestaties kwamen we voor verrassingen te staan en ontdekten we misdadigers die zich in de regio hadden verstopt. Dus we stoppen, een zekere "Toinou"; een Marseillais-misdadiger die ervan wordt verdacht toen te hebben deelgenomen aan de moord op de telefoonbar in Marseille, een bloedbad dat in 1978 het leven kostte aan 10 mensen. Het Hala-team zal niet herstellen van deze operatie. Ook al had de zus van de misdadiger geprobeerd het bedrijf over te nemen. Aan de andere kant zette Messaoud Hala, bekend als "Jean-Pierre", zijn carrière voort in het banditisme. Toen hij in 1984 uit de gevangenis werd vrijgelaten, sloot hij zich aan bij de bende van Patrick Haemers, die toen als publieke vijand nr. 1 in België werd beschouwd. VS '

Wat is er van Messaoud Hala geworden?

Hij zou zijn doodgeschoten door handlangers, mogelijk voor een romantische rivaliteitsaffaire. De Belgische autoriteiten hadden vraagtekens bij zijn mogelijke deelname aan de moorden die tussen 1982 en 1985 in Waals-Brabant werden gepleegd. Ze verdachten Franse misdadigers. Plotseling, in 2009 en 2010, hoorde ik opnieuw, op hun verzoek, verschillende Rijselse gangsters uit die tijd, waaronder die rond Messaoud Hala. Ik moet zeggen dat ik niet geloof in hun betrokkenheid bij deze kwestie. Voor mij waren de moordenaars verbonden met extreemrechtse bewegingen en bedoeld om het land te destabiliseren.

Bron: www.lexpress.fr

32

(68 replies, posted in Bende Haemers)

Door de revelaties van Anneke Lucas komen we dus weer terecht bij de bende Haemers of een gedeelte ervan. Patrick Haemers was de linkerhand van Vanden Boeynants in ruil voor de vrijheid van Anneke. Zij zegt ook dat David in zijn been geschoten is door Patrick. Omdat Patrick ook mankte (door een steek in zijn been door zijn vader Achille Haemers), Anneke werd ook geschoten / gestoken in haar been. Dat was zijn ding! Daarmee komen we terecht bij de getuigenis van Murcielago die belaagd werd door Kapllan. Zijn auto werd gestolen en teruggevonden met lijk Idriss gangster in. Bewijs.

Wie beschermde hen, naast Vanden Boeynants? Naast de drugs in bevroren vlees, wat was het doel van de Delhaize-overvallen in 1985? Waarom moesten de bestuurders betalen? Werden ze onder druk gezet om wapens te ruilen voor drugs met hun export naar Amerika? Waarom werd/wordt daar nooit dieper in onderzocht? Wie vertelde de eerste leugen dat Haemers toen tijdens de overval Aalst in de gevangenis zat? Was er een cel opgericht, bestaande uit rijkswachters en ex-Dyaneleden om deze overvallers een veilige terugtocht te waarborgen? Maar wat vonden de andere rijkswachters en Dyane-leden van deze collega's en verdachte handelingen en opdrachten? Het is toch onmogelijk dat heel defensie in het complot zat? Of niet? Hoe is het mogelijk dat iedereen zich hier blijft uitlullen?

Ik vermoed dat de Delta-Cel op het goede spoor zat waardoor daar slachtoffers gevallen zijn. Alsook Acke en Vernaillen. Spijtig dat Roger Romelart daarom zelfmoord heeft gepleegd. Omdat die manipulaties nog steeds bezig zijn en dat ze nog steeds proberen van slachtoffers daders te maken. Hij kon dat niet meer aan. Jammer dat hij geen brief met uitleg en details heeft achtergelaten, zelfs niet aan de slachtoffers of hun advocaat waar de manipulaties zich precies situeren.

33

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Geen complottheoriën » www.pensioenactivist.nl

"Koningen, adel, magistraten en politici, het grootse pedofiele netwerk, aan de top van de Belgische maatschappij, wie niet instapt krijgt hier geen plaats." Dit is ook wat Anneke Lucas getuigt. Naar het Nederlandse voorbeeld van de Nazi Bilderberg groep. Worden politici, hogere ambtenaren en magistraten omgekocht met geld, postjes en seksorgieën met minderjarigen?

» YouTube

In België waren het Roze Balletten: meisjes als seksslaaf. In Nederland Blauwe Balletten. Voorkeur voor jongetjes » demminkfacts.wordpress.com

34

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Vanden Boeynants, Nihoul, Haemers, zijn dat nu niet de namen die ook voorkomen bij de Bende van Nijvel die niet bestaat? Hoelang zal deze video te zien zijn zonder dat hij verwijderd wordt wegens politiek incorrect? » YouTube

Ronald Bernhard was gebuisd. Hij kon het niet. Vertelt ook over kinderoffers, babybloed: de kaviaar » YouTube

Knokke-Heist! Regina Louf, Anneke Lucas, Haemers, waar de elite elkaar ontmoet. Gemaskerde feestjes op kastelen, in villa's, baronnen, dokters, advocaten, magistraten, de zakenwereld, de politiek, zelfs de royals. Allen zonder emotie's en zonder geweten. De ultieme macht door rijkdom. Het orgasme van de edellieden. Dit is inderdaad een goede reden om mensen het zwijgen op te leggen zoals chauffeurs, getuigen, mensen die eruit willen stappen. Ik denk aan Anne Dedeurwaerder, Fourez Dewit, Chauffeurs, getuigen. Waarom de bende van Nijvel niet opgelost geraakt. Wetende dat er nog steeds deelnemers leven die we niet mogen noemen zonder "bewijzen". Ergens moet er nog bewijs te vinden zijn! Kleeft er mensenbloed aan de butcher's block van Vanden Boeynants?

35

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Francis Zwarts? Wie is er nog "vermist" in het dossier?

36

(56 replies, posted in Slachtoffers)

Gericht doelwit: Finné bankier van Delhaize. Letterlijke boodschap: afdokken en tijdens de raid al dood neergelegd. Getuigenis Engelsen lijkkleur. Positie van de wagen. Leek toen, en vandaag nog steeds, niet belangrijk om deze getuigen te verhoren. Wie daarvoor verantwoordelijk is, heeft boter op zijn hoofd. Aan wie werden in 1985 aandelen verkocht van Delhaize? Onder dwang.

Jan Palsterman kan geen doelwit zijn, aangezien hij daar niet werd verwacht. Het was geen exact uur van aankomst van hen. Onmogelijk! Wie nu nog daar tijd insteekt, is opzettelijk verkeerd bezig. Hoeveel keer zal die mens nu nog (opzettelijk) vermoord worden?

Mijn gedacht

37

(19 replies, posted in Andere Personen)

Klopt, fouten sluipen overal in.

38

(19 replies, posted in Andere Personen)

In het jaar 1984 bevestigde een zekere "Asterix" dat het hoofd van de moordenaars een gendarme was die Dany heette. We denken meteen aan Madani Bouhouche die zichzelf Dany noemde. De zogenaamde Dany voorzag de moordenaars van wapens en betaalde ze voordat ze naar het Vreemdelingenlegioen gingen. De aanvallen werden naar verluidt gesponsord door een Amerikaans bedrijf dat met Delhaize concurreerde en elke moordenaar ontving vandaag het equivalent van 15.000 euro.

Vreemd genoeg zei Asterix dat een Zuid-Amerikaan die voor de FN werkte vermoord zou worden omdat de Brabantse band hem niet langer vertrouwde. In dit jaar 1984 had nog niemand van Bouhouche of Juan Mendez gehoord ... Asterix werd op 22 januari 1985, een paar dagen na Mendez, vermoord en volgens een vergelijkbare modus: in zijn auto geschoten door verschillende kogels in de hoofd. De echte naam van Asterix was François Ertrijckx.

» www.djazairess.com

Een Brusselse getuige verklaarde dat de aanslag op een Colruyt in 1983 was uitgevoerd door een band uit Frankrijk. Lille, Roubaix en Maubeuge waren misdaadcentra in de buurt van België en de grens oversteken was gemakkelijk. Een interessante gangster was Marcel Castris, bekend als "dikke Marcel". De handelaar was familie van een andere sponsor, Albert "Bruno" Farcy; de twee mannen werden genoemd in het Wavre BSR-onderzoek. Het waren de executeurs van de Libanese Elias Shiber die ervan verdacht werden wapens in verband met de moorden te hebben verwijderd door ze naar het buitenland te verzenden.

Franse onderzoekers worden overgehaald om de oorsprong van de moorden in de regio Lille te achterhalen, waaruit de persoonlijkheid van Jean-Pierre Halla naar voren kwam, die een tijdlang samenwerkte met de Haemers-bende. Halla werd naar verluidt geëxecuteerd door medeplichtigen na het mislukken van een overval in de tweede helft van de jaren tachtig. Zijn lichaam is nooit gevonden. Een ander nummer: profilering. Profilering, gebaseerd op gedragsanalyse, heeft tot doel het psychologische profiel van criminelen te bepalen. De Waalse Brabantse Cel nam contact op met twee Franse profilers die slechts gedeeltelijk toegang hadden tot het dossier.

» www.lesoir.be

Uitlevering werd gevraagd van zijn compagnon voor wapen- en drugtrafiek » www.legifrance.gouv.fr

39

(19 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Was er een link tussen Juan Mendez en Elias Shieber, of enkel indirect via Castris / Farcy? In Bendeliteratuur iets te vinden of hij Bouhouche / Beijer kende. En Hage Maroun? Zwarte Cobra? Welke Bendewapens heeft hij in het buitenland verkocht? Wat is de bron hiervan? Eigen verklaring tijdens arrestatie of tip uit het milieu?

In de laatste leugen werd regelmatig gesproken over de "Libanees" als ik mij niet vergis. Zonder zijn naam te noemen. Milieu van wapen-en drugtrafiek.

40

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom werd nooit eerder over deze foto gesproken als hij al van 1986 in het dossier zit?