61

(26 replies, posted in Roze Balletten)

coconut: werkt de link nog bij jou? Zo niet, vrees ik dat die link (en het document?) niet meer bestaat. Dezelfde link stond jaar geleden al op andere sites (o.a. » www.reddit.com) en werkt daar ook niet meer.

62

(137 replies, posted in Prullenbak)

Iemand die de uitzending paar maand geleden helemaal gezien heeft van de stiekeme opname van een gesprek door het raam van 2 gevangen met Marc Dutroux die zijn dagelijkse wandeling doet? Op een zeker moment begint Marc Dutroux zelf over de Bende van Nijvel en hoe de 'echte' schuldigen beschermd worden, ook in zijn dossier. Dacht zelfs dat hij verwees naar o.a. justitie en zelfs namen noemt. Heb maar flarden gezien. Toch opmerkelijk dat hij spontaan over de Bende van Nijvel begint en de bescherming van bovenuit.

63

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ik begeef me op glad ijs, omdat de laatste keer dat ik zelf ter plaatse ben geweest, dateert van midden de jaren 60, dus wat hieronder volgt is slechts zeer beperkt uit eigen waarneming. Maar ik vraag me af, is er hier geen spraakverwarring omtrent de 2 verschillende sites op de Kesterheide?

  • het deel van het Belgische leger 'transmissietroepen' BEMILCOMSITE, gebouwd vanaf 1954 en leegstaand sinds 1983, veel begroeiing van de Kesterheide aan de achterkant, lange tijd weinig tot niet bewaakt, tot aan de verkoop van de gebouwen (o.a. het 'hoefijzer'). Ook genoeg 'bezoekers' en 'urbexers' over de vloer geweest, o.a. de foto's met de schietschijven

  • het deel van de Nato SGT-F1, ligt meer in de open velden en dat tot op heden wel goed bewaakt zal zijn: met 'enkele' bol (1971 - 2012), leegstand en afbraak, periode dat er minder (of weinig) bewaking was en de 'urbexers' binnen zijn geraakt, o.a. in de 'bol', begin van de nieuwe '4 bollige' site: 2018 (met o.a. elektronische bewaking)

Een foto die het hopelijk verduidelijkt wat ik bedoel » pasteboard.co

64

(14 replies, posted in Vragen)

LEO wrote:

'brainwashen'

Brainstormen, zeker. smile Brainwashen gebeurt al genoeg de voorbije 30 jaar door de 'elite', overheid, justitie, Rijkswacht & politie, ... En als er al iets afgeschermd is, dan is het wel het .online forum. lol

65

(47 replies, posted in Wapenhandel)

Beruchte Belgische wapenhandelaar opgepakt in Portugal

De Belgische wapenhandelaar Jacques Monsieur is woensdagavond opgepakt in het Portugese Evora. Monsieur verkocht onder meer wapens in Libië, Tsjaad, Pakistan en Iran. Hij werd vorig jaar in beroep veroordeeld tot vier jaar cel en een boete van 1,2 miljoen euro.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

66

(540 replies, posted in Hypotheses)

TheGiftDragon wrote:

cobra forum gaat in ouderhoud voor minstens onbepaalde tijd..

allez, de sluizen staan terug open... smile

67

(540 replies, posted in Hypotheses)

cobra forum gaat in ouderhoud voor minstens onbepaalde tijd..

KWESTIE VAN ALLES EENS RUSTIG DOOR TE NEMEN

TEVEEL RUMOURS ..EN VOORAL VERVLOESEM INDACHTIG

GING VAN PEDO JAGER NAAR GEFIKSTE PEDO DADER

WAAROM NIET MET COBRA?: BENDE JAGER NAAR GEFIKSTE BENDE DADER

DUS...... ZAL WACHTEN ZIJN............NIEUWE GEHEIME STRATEGIE......... KOMT ER ZEKER.....

EERST ZWAAR AANGEPAKT DOOR HET SYSTEEM.....ALS KLOKKENLUIDER.....DAN EEN OPGEZETTE VAL..

EERST STRXNT VAN VDS.... DAN VAN ZIJN RELATIES DAN..... VAN FORUM BENDE VAN NIJVEL. EN NU DIT. EEN KLACHT 2/11/2018 KOMENDE DAN DENDERMONDE... . TROP C'EST TROP....

Cobra zoekt geen ...sensatie zucht maar wilde op een orgininele manier (chess strategy) een degelijke cold case onderzoek van deze gruwelijke feiten...

Een positief punt = men wordt pas aangevallen als men gevaarlijk is, en men is gevaarlijk als men de waarheid te dicht benadert!!

WAT MEN ZIET IS SOMS NIET WAT HET LIJKT HET ZIJN..... WAT MEN KENT IS NIET HETZELFDE VAN WAT MEN WEET.....

ANDEREN EN BETEREN

KILL THE MESSENGER...KERN VAN COVER UP

68

(389 replies, posted in Mededelingen)

't Lag er wel erg dik op wie dat was... ;-)
Was gisteren al verbaasd dat zijn 'lidmaatschap' het al 24u overleefd had...

69

(47 replies, posted in Wapenhandel)

Gendarmerie helicopter Alouette II die er als tweezitters uit zien (maar eigenlijk 5-zitters zijn) » www.helis.com

Duidelijk zichtbare kenletters G90 -> G95, officiële registratie bv. voor deze G93 is OT-GCC. Voor informeel vervoer per helikopter van hogere officieren en VIP's werd er al gemakkelijker een Aloutte gebruikt ipv. de veel grotere Puma's. Oranje streep loopt door aan de onderkant.

(Open deze foto in een nieuw tabblad en verander in de adresbalk de "93.jpg" in "94.jpg" om beter de onderkant te zien.)

oeps, ik moet leren naar de datums kijken