1

(298 replies, posted in Andere Personen)

Heeft (had) Bultot kinderen?

Billy& wrote:

Weet U de plaats, liefst het adres van het vroegere politiecommissariaat in Aalst, anno 1985, en de lokatie van de rijkswachtkazerne? Ik zou graag mijn kaartjes verder aanvullen daarmee.

Politiecommissariaat was op Kanunnik Collinetplein. Rijkswacht in de Denderstraat.

3

(5 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

En ook een andere bekende C.F.

4

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Is er geen ex-liefje van Patrick Haemers (Michel De Witte) die een café heeft in Zuid-Frankrijk? Ook de dochter van één van zijn "copains" woont in zuid-Frankrijk, in Montpellier. Die vader heeft trouwens heel wat Facebook-vrienden uit Aalst en omstreken hoewel hij ± 200km verder woont.

5

(1,219 replies, posted in 1985)

noorderling wrote:

Kom op zeg, dit is wel het meest ongeloofwaardige verhaal dat ik ooit op dit forum heb gelezen. Het is onmogelijk. 4 dubbel onmogelijk.

Ik ben dan wel eens nieuwschierig welke geloofwaardige getuigenissen jij dan allemaal al hebt aangebracht.
Buiten op iedereen commentaar lezen nog niet al te veel denk ik. Het is zo al moeilijk om mensen te vinden die erbij betrokken waren. Laat staan dat ze dan nog hun verhaal willen doen. Dit telkens onmiddelijk als ongeloofwaardig beschouwen helpt zeker niet.

Voor zij die nog verder interesse moesten hebben ik post voortaan enkel nog getuigenissen op het franstallige forum.

6

(1,219 replies, posted in 1985)

Nevens is op pensioen ondertussen, heb er zelf geen contact mee. Info komt van collega.

7

(1,219 replies, posted in 1985)

the end wrote:

René, op 4 oktober 1985 had de rijkswacht een groot actieplan klaar om de warenhuizen in Brabant te beschermen, met een dubbele linie om de daders op te vangen. Tevens is de week november 85 toch wel uitzonderlijk.

Heb deze week gesproken met een rijkswachter uit het Aalsterse. Er was geen sprake van dubbele linie maar drie dubbele linie:

  1. Sluipschutters op dak gewapend met een FAL (hijzelf heeft hier aan deelgenomen, shiften van 6 uur, liggend in slaapzak om te beschermen tegen de kou).

  2. combi voorzien aan ingang om deze te blokkeren wanneer gangsters parking op rijden, in dit geval zouden de rijkswachters in de combi moeten blijven zitten en dus levende schietschijf worden.

  3. Volvo aanwezig met open dak, ook in deze Volvo zat rijkswachter gewapend met FAL.

In Aalst zijn overvallers idd parking opgereden bij wissel van shift. Hij bevestigde dat Eddy Nevens tot vandaag er 100% van overtuigd is dat hij raak heeft geschoten.

8

(108 replies, posted in Politiek & Business)

Tevens zijn Van Rossem & Willy De Sschepper geen onbekenden van elkaar, enkele jaren geleden verdedigde Willy De Sschepper zelfs Van Rossem op het politics-forum

9

(133 replies, posted in Andere Personen)

Podevijn en Van den Abiel kenden elkaar al veel langer dan van de periode dat ze buren waren in de Sint-Jobstraat. Na de oorlog hadden ze beiden een zaak » aalst.courant.nu | aalst.courant.nu

10

(114 replies, posted in Westland New Post)

Zelfde Jean-Francis Calmette? Blijkbaar nog steeds graag bezig met inlichtingen en verschaffen van informatie. smile » dnb.alacrastore.com