1

(359 replies, posted in Mededelingen)

Ben wrote:

Kleine update over de discussie tussen the end en FreCR:

  • Beide forumleden hebben van mij een mail ontvangen

  • De discussies die off-topic gingen - Nijvel en Snelle vragen - zijn opgekuist

  • Beide forumleden zijn nog steeds welkom op het forum. Al zijn ze bij deze wel gewaarschuwd. De eerste die nu nog eens begint, mag mij een ijsje trakteren. :)

Zou het mogelijk zijn dat als je berichten verwijderd, bewerkt of verplaatst, het vermeld in bv. de bewuste rubriek of in een ander door u gekozen. Ik heb nu af en toe het idee dat ik aan vergeetachtigheid lijdt.  Dan voor dat u op een lekker ijsje wordt getrakteerd, kijk ook even hoe formleden zich al jaren lang profileren en opstellen tegen de zo genaamde nieuwkomer.

2

(16 replies, posted in Andere)

P-51 wrote:

Waar plaats je de feiten van en in Nijvel dan? Misschien wel de meest a-typische daad van "de bende" maar dit feit als louter banditisme beschouwen, roept bij mij dan toch vragen op als je ziet wie er die dag op beestachtige wijze afgemaakt werd.

In het kader van zwart-wit geld trafic kan ik dit wel plaatsen.

3

(614 replies, posted in Westland New Post)

Reneke wrote:

Nog maar eens een bewijs dat je diagonaal leest, want het was niet ik die sprak over die geaardheid, maar een forumlid met de naam Jezus-Eik, of all places.

Mag niet zo moeilijk zijn wie ik gequote heb in deze, maar goed om een lang verhaal kort te maken, vind ik de quote van jezus-eik buiten alle proporties, diagonaal of niet.

4

(140 replies, posted in Bibliografie)

HIPA, ik vind het boek als film wel van toegevoegde waarde, met name richting de jongeren onder ons.

5

(30 replies, posted in Andere feiten)

Tevens iets met carnaval Hipa?

6

(614 replies, posted in Westland New Post)

Was niet makkelijk Reneke maar de commissie diagonaal lezen, heeft besloten de kopers butplug aan u toe te kernen. Met name uw kennis over de geaardheid van WNP-leden en hoe ze in het leven staan is ongeëvenaard.

7

(614 replies, posted in Westland New Post)

Soms denk je kan het triester, en ja hoor, het meest denigrerende posting die je maar kan bedenken, een onder majesteit dienende Nederlander met een nickname van een dorpje ten zuiden van Brussel. Homohater pure sang tot op bot gefrustreerd, haat zaaiend jammet.

8

(359 replies, posted in Mededelingen)

Raf wrote:

Gezien de perikelen van de laatste tijd wil ik dit even naar boven halen. Ik ben de flauwekul van het laatste jaar meer dan beu. Dit dient te stoppen, of ik vraag om mijn profiel te deleten. Met de bende tooghangers en kermisklanten die dit forum bevuilen en om zeep helpen doe ik niet meer verder.

Deel je mening volledig Raf, dit moet absoluut stoppen.

9

(534 replies, posted in Hypotheses)

zenga wrote:
Bossi wrote:

Heb blijkbaar niet de mogelijkheid om u een PB toe te zenden?

Info:

FreCR
Lid
Registered: 25-10-2017
Last post: Today 03:41
Posts: 290
Contact information
Email: Send forum email
Posts and topics
View all FreCR's posts
View all FreCR's topics
Current signature
Non semper ea sunt quae videntur

Kijk kijk kijk, dit verklaart ook de ongefundeerde beschuldigingen richting formbeheerder over niet beantwoorden emails. Goed niet moeilijk over doe doen, verzenden die handel aan Ben en FreCR, zonder allerlei voorwaarden. Dan met het toetreden tot dit form ga je akkoord met de formregels, hier staat als afsluiting " we behouden ons het recht om bovenstaande regels op elk moment aan te passen en het recht deze regels naar eigen goeddunken toe te passen met als einddoel het algemene welzijn van dit forum"

10

(486 replies, posted in Bende De Staerke)

kenza wrote:

Het is teveel dat zogezegd naar De Staerke loopt, zoals de plaat 'Te voet naar Scherpenheuvel' en waarom bij radio Amigo? De grote baas van radio Amigo was een flamboyante (rechtse) rijke stinkerd in de jaren '80 en had een buitenverblijf in het zuiden van Frankrijk.

Was radio Mi Amigo en het radioschip Mi Amigo van de zelfde eigenaar? Tevens kom ik ook tegen Radio Mi Amigo vanuit Tervuren. Op het genoemde schip werkte ook een DJ met de achternaam van Praag.