11

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Je lijkt het te ver te zoeken maar niks is minder waar! Om iemand uit z'n cel te halen om overvallen te laten doen, kan enkel met medeweten van cipiers en dat lijkt toch een brug te ver zou je denken. Maar, de gevangenis van Sint-Gillis in Brussel heeft een hoofdverdachte gevangenisdirecteur die een dag voor Aalst nog achter een machinegeweer vraagt. Jean Bultot is niet alleen officieel herkend maar ook aan alle hoofdverdachten te verbinden. Dan denk ik aan Bouhouche, Beijer, aan Bende De Staerke. Dus alles en iedereen die toen daar in de gevangenis zat is verdacht.

De man in kwestie is dan ook gevlucht naar Afrika en met ééntje getrouwd terwijl hij overduidelijk racist is. Hij had een practical shooting club, er duiken documenten van hem op in het bos van Houssière, de postzakken vol met bende-documentatie, hij is te zien op YouTube in de confituur, hoofdverdachten zoeken hem op in hun vlucht, wordt veroordeeld voor heling van cheques met bende De Staerke en stelt hun voor mee te werken aan schijnovervallen, heeft schietoefeningen op kevlar uitgevoerd terwijl er in een bende auto kevlar in de deuren is teruggevonden, en ga zo maar door. Bultot zit er tot over z'n oren in en kan iemand vanuit de gevangenis in schakelen. Er zijn 3 verdachte reuzen waarvan er 2 samen zijn gezien. Bonkoffsky, Libert en Haemers.

12

(77 replies, posted in Westland New Post)

Latinus heeft Barbier en Lammers aan de galg gepraat. Tijdens een arrestatie voor de geloste schoten tijdens een ruzie tussen Barbier en z'n broer. Het is ongezien dat de leider van een privémilitie en peetvader van Barbier hem verraad. Na deze tussenkomst van Latinus ontstaat er tumult in de organisatie en er ontstaat een rebellie (Libert, Elnikof, ...) Ik ben van mening dat Latinus hier z'n doodvonnis heeft getekend. Verraders in dat milieu leven meestal niet lang. Latinus was ook in het bezit van het dossier Pinon (roze balletten). Dit dossier kan zo in de handen gevallen zijn van de Bende Van Nijvel waardoor ze magistraten, rechters, politici konden chanteren en zo ongrijpbaar bleven.

13

(4 replies, posted in Vragen)

Eigenlijk is het niet zo moeilijk hoor! Er zijn drie groepen die je aaneen moet linken. De corrupte rijkswachters, het WNP, en het criminele milieu. De spilfiguren hierbij zijn Bouhouche en Jean Bultot die elk een practical shooting club hadden. De corrupte rijkswachters kennen elkaar door allerlei feiten. Zeker is dat Madani Bouhouche, Robert Beijer, Jean Bultot, Martial Lekeu, Christian Amory elkaar kennen en daarbij komt ook Christiaan Bonkoffsky nog bij door de bekentenis van z'n broer en Groep Diane

Bouhouche heeft een link met het WNP via Alain Weykamp die hem voorstelt aan Marcel Barbier en Libert en bij het WNP gekend staat als een auxilliare.

Jean Bultot is gevangenis directeur in Sint-Gilles en komt daar in contact met de Bende De Staerke, waarvoor hij trouwens veroordeelt is voor helling van cheques, en voorstellen doet voor schijnovervallen aan de leden. Philippe De Staerke legt trouwens ook een bekentenis af wegens betrokkenheid. Ook Barbier zat in de gevangenis van Sint-Gilles in 1985 en lijkt alles 2 druppels water op de Killer.

Kijk naar de robotfoto's en je herkent meteen;

Ook Mendez en zelfs de eigenaar Daniel Dekaise kennen Bouhouche.

14

(77 replies, posted in Westland New Post)

Voor zover ik weet geef Barbier verder geen details en is het gissen naar de waarheid. Of het is verzonnen! Of hij bekent een moord! We moeten het zelf maar uitzoeken. Ze hadden hem gewoon veel beter aan de tand moeten voelen. Nu kunnen we alleen maar speculeren. Toch loont het de moeite om deze "moord" een logisch gevolg te geven. De moord gebeurt in 1980 volgens Barbier niet ver van het Flageyplein. Hij schoot op hem en wandelde gewoon door.

Het doet toch sterk denken aan de moord op Peter De Greef, student aan het VUB. Die werd namelijk op zaterdagochtend 22 november 1980 te Etterbeek, Nieuwelaan doodgeschoten maar niet beroofd, verkracht of geslagen. Het Flageyplein ligt op een paar honderd meter. Peter werd vermoord met een schot in het hart door een vrouwenpistool. Zoals eerder aangegeven gebruikt de Killer in het beginne een 0.22 en dat is dan ook het kleinste kaliber. Naar de moord op Peter is degelijk gezocht maar nooit opgehelderd. Als het Barbier was, dan was het ook heel moeilijk om op te lossen vermits niets in zijn richting wees en hij het slachtoffer wrs helemaal niet kende.

Er wordt bij de vriendin van Barbier een AP74 gevonden, hiermee kun 7.65mm of 0.22inch afschieten. De kogels die gebruikt werden bij de Pastorale moorden van Barbier waren van artisanaal gebruik. Deze kogels waren klein, van mindere kwaliteit en kracht. Kogels van dat kaliber zijn echter spotgoedkoop en overal te verkrijgen. Waarom ze dan zelf maken? Er werden loden ballen gegoten. Deze vervormen veel meer waardoor de lichamelijke schade groter is en bevatten daarna ook geen ballistische sporen meer. Hiervoor heb je een mal nodig voor de ballen en een precisie weegschaal voor het kruit. Kleine opmerking nog; er werd zo een precisie weegschaal aangetroffen in de Santana na de de overval op Dekaise en daar werd er onder andere met 7.65mm kogels geschoten. De colt .45 waar Barbier naar verwijst is mij onbekend. Verward hij wapens en daden? Had hij meerdere wapens? schaamt hij zich voor het amateur wapen?

15

(77 replies, posted in Westland New Post)

Marcel Barbier heeft inderdaad een heel sterk en sluitend alibi en kan de killer niet zijn! Omdat de gelijkenis met de robotfoto zo sluitend is en hij ook het perfecte profiel van psychopaat heeft, laat ik dit spoor niet los.

  • Hij bekent 3 moorden: de dubbele moord en een onbekende moord die verdacht lijkt op de moord op Peter De Greef. Deze is vermoord door een 'vrouwenpistool'. Het kleinste kaliber is 0.22 en het wapen van de killer bij de eerste feiten.

  • Hij geeft aan dat hem dit helemaal niks doet! Duidelijk psychopaat.

  • In een brief vanuit de gevangenis schrijft hij dat hij geboren was voor in de Bende van Nijvel te zitten.

  • Hij heeft de connecties met alle hoofdverdachten (Libert, Bouhouche, Lekeu, Bultot)

  • Hij is extreem-rechts maar vooral ingewijd en getrouwd in de sekte/godsdienst van Herman Wachtelaer

  • Bij Libert en dus ook de woonplaatst van Barbier worden 2 riot guns gevonden die daarna verdwenen zijn.

Hij past te goed in het plaatje op uitzondering van zijn ijzer sterke alibi! Maar m'n oog is wel op iets gevallen in het bovenstaande proces verbaal waar het alibi van Barbier wordt bevestigt. Hij zit namelijk in de gevangenis van Sint-Gillis als ik het goed heb! Wie is daar de corrupte gevangenisdirecteur die er zelf al in zat voor heling van gestolen cheques en wie veel te close omgaat met zeer zware criminelen? Diezelfde heeft een schietclub in practical shooting en is meermaals herkend door getuigen. En dan is er ook nog dat telefoontje voor een machinegeweer de dag voor Aalst.

Jawel, hoofdverdachte Jean Bultot die naar het buitenland is gevlucht en de onschuld uitschreeuwt. Hij woonde in het gevangeniscomplex in een ambtswoning waar hij criminelen uitnodigde en soms de nacht liet doorbrengen. Ik denk dat het dan ook niet moeilijk zou zijn om Barbier voor een nachtje buiten te krijgen en hem helemaal te laten doorslaan zoals we bij de raids wel kunnen vast stellen. Dit zou de reden kunnen zijn waarom er in Aalst nog iemand moest opgepikt worden aan het tankstation en dat hij over de snelweg moest lopen. Geeft toe waarom kan je niet gewoon allemaal op één plek afspreken.