1

(133 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eind vorige eeuw bracht ik enkele uren door bij een snuggere mevr. Callebaut en haar eigen verbazend groot dossier. Zij bezat veel stukken en info, die ze gekregen o.a. van vele journalisten, schrijvers enz. ... die haar opzochten. Vele mogelijke pistes zaten gedocumenteerd in fardes, die een volledige muur vulden. Het ging niet alleen over de diamantpiste. Zij kreeg van mij iets over de "auto met volle banden in Tongeren", iets over een verkrachter uit de groep Diane, een Brussels echtpaar dat wapens verkocht aan Bultot en iets over ex-procureur Leroy wiens naam in de groep DARE voorkwam. De actie lijkt op het geknoei, opgezet met Danneels in de Kathedraal en de pedofiliedossiers, die door de kuisvrouw waren meegenomen. Hoe dommer, hoe sluwer, ...

2

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Werner Mauss duikt op in de Panama papers. Het hoerenkot Orchidee tussen Leuven en Diest verbond hem met Raes van de Staatsveiligheid.

3

(47 replies, posted in Organisaties)

De PLO kreeg miljoenen (promissory notes) in de Irancontragate. Dit stond reeds in het Parlementair Secterapport inzake de secte Ecoovie. Arafat bezocht destijds Dirix (Nagels) van Pax Mundi in Indonesie. Thans is daarover nog meer  te lezen in de druppelende Panama-papers ... Alsook over Werner Mauss, die met Raes en Gilissen "de Orchidee" opfleurde tussen Leuven en Diest.

4

(14 replies, posted in Wagens)

Nog ivm de weg getakelde auto: die was voorzien van "volle" banden (blijven altijd hard).

5

(14 replies, posted in Wagens)

De naam is Bouchet (2) (afkomstig uit Borgloon) hield van gevaarlijke grappen tegen de rijkswacht. Hij was kameraad met de verhuurder (1), die contant en anoniem betaald werd. Er lagen ook nummerplaten in die garage. De jekkers waren ? gele bootjekkers. Er is ook het verhaal van 2 Peugeots, waarvan er een door hem moest gebruikt worden in een anti-joodse aanslag in Antwerpen onder druk van de moegetergde rijkswacht.

Verder gingen de 2 een grootwarenhuis uitbaten op de Halmaalweg in Sint-Truiden. Daar oefende 1 met revolvers op zolder. Hij was "satanist" of zoiets. Het warenhuis brandde af... Eigenaars waren familie van de voorzitter van de Hasseltse rechtbank Palms, die later de fratsen van Trusgnach/di Rupo niet bijster goed onderzocht (Restaurant Souvereyns).

Het verhaal is goed gekend bij de onderzoekscel, maar geklasseerd als nep. Nochtans heeft de Tongerse interventie nooit de krant gehaald en ook geen juridisch dossier gekregen in Tongeren. De GP (met oa Vanlaecke, die verlegen zat met hotel "chemin de fer"/zaak Francois in de buurt) werd ook afzijdig gehouden door de tussenkomende groep Dyane.

6

(23 replies, posted in Organisaties)

Ecoovie leider Maltais: overleden in Granada Nicaragua. Hierbij moet ik nu denken aan islamisme en in het bijzonder aan de asbl Arabart (zie boek Mic Mac). De leider daarvan (Hammadi) ontmoette Maltais in Belgie en voorzag zichzelf van schuilnamen (oa van de moordenaar van Willem de Zwijger). Williams leende ook zijn 2000 jaar oude adellijke stamboom sedert Josua... langs Maria Magdalena tot Schotland ... (zie sekterapport onder het stof).

Iran-contragate maakte van de seculiere Arafat een rotte appel en het Zionisme schierp daarna een dankbaarder thema: terreur door de islamisten.

7

(14 replies, posted in Wagens)

Tongeren in die tijd. Met een zwaar beveiligde operatie werd een gehuurde garagebox onderzocht. Een GTI werd weggeleept. Erin oa brilmonturen zonder glas. Zware regenjas. Eén van de 2 verhuurders is nadien spoorloos verdwenen richting Spanje...Marokko en ondertussen doodverklaard.

8

(23 replies, posted in Organisaties)

ECOOVIE 2013... in Nicaragua? Grappig gevolgen van de Iran-Contra Gate? » retirenicaragua.wordpress.com

Staat Arianne Dumoulin als "annie" op de paradijselijke foto's?

9

(47 replies, posted in Wapenhandel)

DeadLetterBox wrote:

Om vervolgens hem niet eens op te sluiten? Het lijkt wel een waarschuwing of een trick om hem te compromitteren.

Tijdens de inval van de USA in Afganistan reisde Monsieur aldaar. Teheran gooide hem in de gevangenis, toen hij zogezegd de grens was overgevlucht: eigenlijk werd hij tijdelijk "beveiligd" door Teheran. Alles is trick rond hem: daarin wordt hij duidelijk door de USA en Teheran e.a. geholpen.

Boeken van Walter De Bock en Vandamme janken daarna wat blz. vol, om oude mei-68'stigers wat bed-lectuur te gunnen na al die mislukte "wereldverbeterarij". Hun exemplaar ligt elk jaar goedkoop bij de Slegte  als vijg na Pasen.

10

(161 replies, posted in Bibliografie)

Walter Baeyens wrote:

Ludoke. Wat was dan volgens jou in realiteit de rol van Arafat? De broodnodige vijand voor Israel?

Arafat (PLO) is met Promissory notes e.a. verleid om af te stappen van de guerillia en aan de "roadmap" te beginnen. De lol kon bij Clinton niet op als we zijn Monica moeten geloven: zij pijpte de president  achter het gordijn, terwijl hij Arafat het terras zag opkomen voor de ondertekening van een "vredesplan".

Eenmaal in die vredesval-val van de Zionisten gelokt was de PLO niet meer nodig in hun scenario van totale uitroeiing van alle Palestijnen. Voortaan hesen ze ijverig de islamisten (Hamas) in de verkiezingsboot om zich weer van een echte vijand te voorzien, waarvan  the United Snakes reeds genoten in hun schietkraam.