91

(10 replies, posted in Speurders)

Aan wie heeft hij documenten doorgespeeld? Een soort oer-WNP?

92

(59 replies, posted in Getuigen)

Zo’n killerblik heeft die man toch niet?

93

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

@Charly: hij kan idd in Aalst niet de Reus geweest zijn, maar voor verdere conclusies ga je er vanuit dat het altijd dezelfde overvallers geweest zijn om hem geen rol toe te schrijven. Hij kan er bvb in eerdere overvallen bij zijn geweest als uitvoerder, en/of toen en in Aalst als ondersteunend element (als Mol zijn collegas afluisteren bvb?). Is het ondertussen al duidelijk WAAR CB was op de avond van Aalst? Zat hij op dat Rijkswachterfeest dan is het idd uitgesloten dat hij zelfs maar een ondersteunende rol heeft gespeeld.

Zou perfect kunnen. Ik blijf Bouhouche beschouwen als een agent in dienst van elementen binnen de Amerikaanse diensten die buiten de lijntjes kleurden in het stille background schaakspel voor werelddominantie, en die dat soms (vaak?) ook misbruikten voor persoonlijk gewin.

95

(91 replies, posted in Robotfoto's)

Aandachtstrekkerij, een groot probleem op forums. Een soort Munchausen by proxy waarbij het forum topic gebruikt wordt om zelf in het centrum van de aandacht te staan.

96

(4 replies, posted in Vragen)

Los van de mapping van robotfoto's op namen, volg ik je volledig in het samenkomen van deze drie werelden via Bouhouche en Bultot. Voor mij is Bouhouche de spin die hier iets heeft opgezet in naam van God weet wat, maar het ruikt naar internationaal (DEA, ...?) gekonkelfoes.

97

(56 replies, posted in Getuigen)

Ik ook niet. Toen ze aankwamen moeten ze geweten hebben dat er iemand in de zandgroeve zat, want ze zagen zijn geparkeerde auto staan.
Ik geloof de getuige, maar dat het om de Bende gaat is lang niet zeker.

98

(7 replies, posted in Politiek & Business)

Yep, en wss heel wat mensen die met de Bende van Nijvel bezig zijn. De enige vraag die we misschien ooit zullen kunnen oplossen is wie de Belgische pionnen waren (en dan komt voor mij Bouhouche en entourage naar voren) en waarom ze bepaalde feiten gepleegd hebben, of lieten plegen (want weer voor mij heeft Bouhouche zelf niet aan de uitvoering deelgenomen, mss enkel Dekaise). Het hele internationale plaatje zullen we nooit te weten komen.

99

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

Dus in Eigenbrakel en Overijse was er evenveel buit als in de '83 reeks van overvallen. De conclusie dat het in '83 om het geld ging en daarna niet meer gaat dus niet op, toch niet op basis van de buit.

100

(549 replies, posted in Bende Haemers)

HIPA wrote:

Zeno, karikatuur! J. en B. van Delhaize zaten hier midden in verwikkeld. Verkoop van aandelen naar Amerika 3 weken na Aalst traceerbaar, zwart op wit op papier. Ze hebben het nooit willen onderzoeken ondanks het voor hun neus lag. Ik stop er hier mee! Nog maar eens! Misschien binnen enkele jaren zullen jullie deze zot nog gelijk moeten geven. Ik dacht dat jullie vooruit wouden met echte info en niet uit boekjes! Niet dus.

Die aandelen zouden idd een plausibele verklaring zijn voor de vele linken die er in dit dossier zitten. Delhaize zou dan gechanteerd zijn door een - tja - Amerikaanse maffia, die via handlangers in bv. de DEA diens Belgische agenten zoals Bouhouche hebben ingeschakeld (of Belgische stay behind netwerken hebben misbruikt via handlangers in de Amerikaanse veiligheidsdiensten) om het een en ander te organiseren. De uitvoerders wisten dan mss helemaal niks over de achterliggende reden, en werden gewoon betaald voor zo brutaal mogelijke overvallen. Die overvallen (ik spreek over '85) stoppen bij verkoop aandelen. Het lokale brein achter de overvallen in België zorgt er ook voor dat ze gelinkt worden aan een eerdere reeks warenhuisovervallen en daden van andere bendes, zodat er een grote mythe onstaat waaruit het echt motief voor '85 en de uitvoerders onmogelijk kan gehaald worden.